voetbalzone

'Club Brugge laat oog vallen op overbodige basiskracht PSV'

Bart Kruyt14 mei 2013, 17:35
Laatst bijgewerkt: 14 mei 2013, 17:35
Advertentie

PSV haalt na dit seizoen Jeroen Zoet terug van RKC Waalwijk en heeft Przemyslaw Tyton en Nigel Bertrams ook nog op de loonlijst staan. Technisch manager Marcel Brands heeft laten weten dat het aflopende contract van Boy Waterman daarom vermoedelijk niet verlengd zal worden en de eerste keeper van PSV in het afgelopen seizoen staat nu voor een transfervrij vertrek: mogelijk naar België.

/

Volgens Het Laatste Nieuws is Waterman in beeld bij Club Brugge, dat nog op zoek is naar een concurrent voor Vladan Kujovic voor volgend seizoen. Bojan Jorgacevic mag de club verlaten en Colin Coosemans vertrekt naar Waasland-Beveren, waardoor Club op zoek is naar een nieuwe keeper. Waterman zou een kandidaat zijn.

De 29-jarige keeper uit Lelystad begon zijn loopbaan bij sc Heerenveen en belandde via AZ, ADO Den Haag, De Graafschap en Alemannia Aachen in de zomer bij PSV. Daar begon hij als tweede keus, achter Tyton, maar Waterman slaagde er al snel in om de Pool uit de basis te spelen. In het shirt van PSV kwam hij tot 29 competitiewedstrijden: allemaal als basisspeler.

Bezig met laden …