voetbalzone

‘Club die in de lift omhoog zit, blijkbaar vonden ze in Marinus ideale man’

Peter Nusselder02 jun 2015, 08:00
Laatst bijgewerkt: 02 jun 2015, 08:00
Advertentie

Na een succesvolle periode in Rotterdam, waarin hij met Excelsior naar de Eredivisie promoveerde en zijn team vervolgens knap voor het hoogste niveau behield, gaat Marinus Dijkhuizen in de Championship aan de slag bij Brentford FC. David Connolly denkt dat dat een goede keus is.

voetbalzone

De oud-aanvaller van onder meer Feyenoord en Excelsior weet dat the Bees bij hun beleid veel laten afhangen van statistieken. “Blijkbaar hebben ze in Marinus hun ideale man gevonden. Hij heeft het met weinig middelen goed gedaan bij Excelsior”, geeft Connolly aan in gesprek met RTV Rijnmond. De Engelsman wijst erop dat Dijkhuizen bij Brentford meer te besteden zal krijgen.

“Maar ze hebben nog nooit grote bedragen betaald aan spelers. Misschien passen ze daarom bij elkaar. Ze willen een coach die het maximale uit statistisch goede spelers met potentie kan halen”, vervolgt Connolly, die van mening is dat Dijkhuizen een goede stap maakt. “Marinus gaat naar een club die in de lift omhoog zit. Ze krijgen binnenkort een nieuw stadion met een capaciteit voor 20.000 mensen.”

Bezig met laden …