voetbalzone

Clubarts PSG moet door 'inschattingsfout' bij Van der Wiel vrezen voor ontslag

Bart Kruyt11 jul 2014, 11:05
Laatst bijgewerkt: 11 jul 2014, 11:05
Advertentie

Paris Saint-Germain bereidt zich momenteel in Oostenrijk voor op het nieuwe seizoen, maar Gregory van der Wiel is niet van de partij. De rechtsback moest het WK al missen vanwege een knieblessure en blijkt nog altijd niet fit te zijn. Hoofdtrainer Laurent Blanc begrijpt er niets van en volgens Le Parisien moet clubarts Eric Rolland serieus gaan vrezen voor zijn ontslag.

voetbalzone

Er wordt gezegd dat Rolland had aangegeven dat Van der Wiel weer kon spelen, maar dat de Amsterdammer daar weinig vertrouwen in had. Hij liet zijn knie daarom ook onderzoeken door Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt en hij kwam tot de conclusie dat de rechtsback geopereerd moest worden. Bij PSG snapt men niet hoe Rolland zo'n inschattingsfout had kunnen maken.

Van der Wiel revalideert momenteel in Nederland en ook Zlatan Ibrahimovic is momenteel in zijn vaderland, omdat hij niet helemaal fit is. Ook dit is een punt van ergernis voor Blanc, die kritiek heeft op het feit dat geblesseerde spelers niet gewoon bij PSG aan hun herstel kunnen werken. Blijkbaar vertrouwen de spelers de medische staf van PSG niet, zo luidt de conclusie van Blanc.

Bezig met laden …