voetbalzone

'Clubeigenaar Cardiff zoekt versterkingen met nummer 8 in geboortedatum'

Bart Kruyt30 dec 2013, 07:30
Laatst bijgewerkt: 30 dec 2013, 07:30
Advertentie

Vincent Tan staat nu al bekend als een van de meest merkwaardige clubeigenaars die de Engelse Premier League ooit heeft gekend. De Maleisiër veranderde de clubkleuren en het logo van Cardiff City en trakteerde zijn ploeg afgelopen zaterdag nog op boegeroep, na een late gelijkmaker van Sunderland. Volgens Metro heeft Tan nog veel meer rare fratsen in petto.

/

Over twee dagen gaat de transfermarkt weer open en in de zoektocht naar versterkingen heeft Tan zijn scouts gevraagd om te kijken naar spelers met het nummer 8 in de geboortedatum, zo beweren diverse bronnen. 8 is een heilig nummer in Maleisië en het lievelingsnummer van Tan, die bijgelovig is en denkt dat het cijfer geluk brengt. Spelers die geboren zijn in augustus 1988 hoeven dus niet verbaasd te zijn als zij een aanbieding van Cardiff ontvangen.

Cardiff staat na het gelijkspel van afgelopen weekend zestiende in de Premier League en heeft maar twee punten meer dan Fulham, dat onder de degradatiestreep staat. Tan besloot vorige week om in te grijpen en stuurde de geliefde hoofdtrainer Malky Mackay de laan uit. De supporters balen als een stekker van die beslissing en lieten dat in de thuiswedstrijd tegen Sunderland duidelijk merken.

Bezig met laden …