voetbalzone

Clubeigenaren Liverpool praten mond voorbij over tweede versterking

Bart Kruyt18 jul 2012, 12:56
Laatst bijgewerkt: 18 jul 2012, 12:56
Advertentie

Het ziet er naar uit dat Clint Dempsey de tweede aankoop van Brendan Rodgers als manager van Liverpool gaat worden. Op de website van Fenway Sports Group, het bedrijf van de Amerikaanse clubeigenaren van the Reds, viel woensdag te lezen dat de aanvaller is overgenomen van Fulham. De werkgever van Martin Jol ontkent echter dat de deal al is afgerond.

/

Het bericht op de website van Fenway Sports Group is inmiddels verwijderd, maar woensdagochtend werden de fans van Liverpool op de hoogte gebracht van een nieuwe aanwinst. "Liverpool heeft Clint Dempsey toegevoegd aan het team dat vorig seizoen slechts een overwinning verwijderd was van de FA Cup", viel er te lezen. Het bericht werd echter al snel weer weggehaald, toen het nieuws door de Engelse media werd opgepikt.

Een woordvoerder van Fulham ontkent dat Dempsey reeds verkocht is aan Liverpool: "Het is niet waar. We hebben helemaal geen aanbiedingen ontvangen", beweert hij in een korte reactie aan de BBC. De 29-jarige Dempsey heeft er zes seizoenen bij Fulham opzitten en beschikt over een contract dat nog een jaar doorloopt. Liverpool versterkte zich vorige week al met Fabio Borini van AS Roma, maar greep naast Gylfi Sigurdsson, die voor Tottenham Hotspur koos.

Bezig met laden …