voetbalzone

Clubicoon FC Twente ondergaat operatie aan 'mysterieuze blessure'

Daniel Cabot Kerkdijk01 okt 2013, 18:40
Laatst bijgewerkt: 01 okt 2013, 18:40
Advertentie

Wout Brama is dinsdag onder het mes gegaan, zo meldt FC Twente via de officiële kanalen. De middenvelder kampt al enige tijd met een slepende hielblessure. n de afgelopen periode zijn er verschillende behandelingen toegepast, zonder effect. In overleg is besloten tot een operatie.

/

“Ik heb niet eerder voor een operatie gekozen, omdat ik hier nog niet aan toe was”, vertelt Brama op de clubsite. “Mijn voorkeur ging uit naar andere behandelmethoden, helaas hebben deze niet tot het gewenste effect geleid. Nu ga ik een nieuw revalidatietraject in, ik heb geen datum in mijn hoofd wanneer ik weer terug zal zijn.”

“Voor mij is nu het belangrijkste dat ik goed kan herstellen, daar richt ik mij volledig op.” De 27-jarige defensieve middenvelder miste al de laatste weken van het seizoen 2012/13 als gevolg van de mysterieuze blessure. Hij kon zelfs zijn schoenen niet meer normaal aantrekken. Ook de injectietherapie van de befaamde Duitse arts Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt van Bayern München bracht niet het gewenste effect.

Bezig met laden …