voetbalzone

Clubicoon Liverpool: ‘Hij komt moeilijk van deze reputatie af’

Thijs Post08 jul 2015, 12:23
Laatst bijgewerkt: 08 jul 2015, 12:23
Advertentie

Raheem Sterling is vooralsnog niet van plan zijn contract bij Liverpool te verlengen en hij schermt met interesse van Manchester City en Chelsea. Het zorgt voor onbegrip bij de fans en het toptalent wordt weggezet als geldwolf. Sterling heeft manager Brendan Rodgers naar verluidt laten weten dat hij niet mee wil op tournee in het voorseizoen. Volgens clubicoon Jamie Carragher brokkelt de reputatie van Sterling steeds verder af.

voetbalzone

Volgens Carragher heeft Manchester City druk uitgeoefend op Sterling om een transfer te forceren. “De club heeft twee keer een bod gedaan, maar twee keer tevergeefs. Op die momenten vraagt een club aan de speler om een transfer te forceren. Dat ziet er voor Raheem echter niet goed uit”, laat Carragher weten aan Sky Sports.

“Hij krijgt nu een reputatie waar hij in de toekomst moeilijk af zal komen. Misschien denken de fans van Manchester City wel: dit staat ons ook te wachten. Door de situatie zal Liverpool de hakken alleen maar steviger in het zand zetten: de club wil echt de gewenste transfersom vangen, in plaats van de wensen van Sterling en Manchester City in te willigen.”

Bezig met laden …