voetbalzone

Clublegende wil trainersvak in: ‘Het is mijn droom om Chelsea te trainen’

Gijs Freriks09 okt 2016, 17:50
Laatst bijgewerkt: 09 okt 2016, 17:50
Advertentie

Frank Lampard wil na zijn actieve loopbaan als voetballer het trainersvak induiken. Hij zou het ‘een droom’ vinden om in de toekomst manager te worden van Chelsea. De oud-international van Engeland hoopt zo snel mogelijk zijn papieren te halen om uiteindelijk terecht te komen bij de club waar hij tussen 2001 en 2014 voor speelde.

/

De speler van New York City uit de Major League Soccer zit in de herfst van zijn carrière. Wanneer hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt, wil hij aan de slag als trainer. “Als ik stop met voetballen wil ik zo snel mogelijk mijn papieren halen en trainer worden. En dat wordt een uitdaging want de engie club die ik wil trainen is Chelsea”, vertelt Lampard in gesprek met Sky Sports.

De 38-jarige Lampard zou het prachtig vinden om bij zijn oude club aan de zijlijn te staan. “Ik ben een Chelsea-man. En ik zou er niet voor hoeven te verhuizen”, aldus Lampard met een knipoog. “De route er naartoe zal misschien anders lopen, maar uiteindelijk is het mijn droom om Chelsea te trainen.”

Bezig met laden …