voetbalzone

Clubs uit Engeland en Italie melden zich voor topscorer van Süper Lig

Bart Kruyt20 jun 2012, 20:30
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2012, 20:30
Advertentie

Burak Yilmaz ziet het seizoen van zijn leven naar alle waarschijnlijkheid beloond worden met een transfer naar een Europese topcompetitie. De aanvaller van Trabzonspor maakte in het afgelopen voetbaljaar 33 doelpunten in 34 competitiewedstrijden en clubvoorzitter Sadri Sener verklapt dat Lazio, Tottenham Hotspur en Fulham zich inmiddels officieel gemeld hebben.

/

Van de drie clubs is Lazio het meest concreet. De Italianen zouden al een bod hebben uitgebracht op Yilmaz, die zelfs al in Rome zou zijn geweest. Fulhan en Tottenham Hotspur hebben echter ook interesse en bij laatstgenoemde club kan de 26-jarige doelpuntenmaker het meeste salaris opstrijken. Sener zegt niet te weten waar de toekomst van zijn topschutter ligt, maar heeft dus verklapt dat er wel het een en ander speelt.

Yilmaz, die ook drie keer scoorde in de laatste drie oefeninterlands van Turkije, denkt zelf ook niet dat hij volgend seizoen nog in de Süper Lig zal spelen. "Ik droom van een grote Europese club", zei de goaltjesdief. "Ik heb met de technische staf en de voorzitter gesproken en ze uitgelegd dat ik wil groeien als een speler. We zullen snel weten waar ik mijn loopbaan zal vervolgen, maar ik moet iedereen bij Trabzonspor bedanken voor wat ze voor mij gedaan hebben."

Bezig met laden …