voetbalzone

Clubs uit Europa jagen op maker van werelddoelpunt tegen Oranje

Bart Kruyt19 jul 2014, 12:45
Laatst bijgewerkt: 19 jul 2014, 12:45
Advertentie

Tim Cahill schreef op het afgelopen WK geschiedenis, door als eerste Australiër ooit op drie WK's op rij te scoren. Vooral zijn doelpunt tegen Nederland zal nog lang herinnerd blijven worden en mogelijk keert Cahill door zijn sterke prestaties in Brazilië terug naar de Premier League.

voetbalzone

De inmiddels 34-jarige Socceroo speelde in Engeland jarenlang voor Millwall (217 competitiewedstrijden) en Everton (226 competitiewedstrijden), voordat hij in de zomer van 2012 naar de Verenigde Staten vertrok. Hij speelt bij New York Red Bulls samen met onder meer Thierry Henry, maar zou ervoor kunnen kiezen om terug te keren naar Europa.

Press Association Sport heeft begrepen dat diverse clubs uit de Premier League, maar ook uit andere competities in Europa, interesse hebben in Cahill. In het rijtje clubs zitten in ieder geval Sunderland en Queens Park Rangers. Het is niet bekend hoe Cahill denkt over een mogelijke transfer: woensdag deed hij nog negentig minuten mee in het competitieduel met Philadelphia Union.

Bezig met laden …