voetbalzone

‘Clubs uit Nederland en België hebben geïnformeerd naar Amrabat’

Gijs Freriks22 dec 2013, 20:39
Laatst bijgewerkt: 22 dec 2013, 20:39
Advertentie

Nordin Amrabat zat zondag niet in de selectie voor de wedstrijd tegen Trabzonspor (2-1). De aanvaller bleef hierdoor op slechts drie Süper Lig-wedstrijden dit seizoen staan en hij lijkt dan ook weinig toekomst meer te hebben bij Galatasaray. De kans is aanwezig dat de 26-jarige Marokkaan in januari terugkeert in de Eredivisie.

/

Amrabat werd onlangs nog genoemd bij Ajax en zou al aangeboden zijn bij FC Twente, FC Utrecht en FC Groningen. Dat laatste deed de buitenspeler af als ‘onzin’. Zaakwaarnemer Barry Thomas bevestigt echter wel dat er interesse is uit Nederland. “Een paar clubs uit Nederland en België hebben bij ons geïnformeerd naar Nordin”, laat de belangenbehartiger weten aan Ajax Showtime.

“Maar elke geïnteresseerde club moet er uit komen met Galatasaray en ik geloof niet dat er een club is geweest die zich ook officieel bij Galatasaray heeft gemeld”, vervolgt Thomas. “We zullen af moeten wachten. Ik denk dat zowel een verhuur als verkoop optioneel is. Elke speler in de voetbalwereld is immers te koop voor de juiste prijs.” Amrabat kwam eerder uit voor onder meer PSV.

Bezig met laden …