voetbalzone

'Clubs uit Premier League en Bundesliga informeren naar Sigthórsson'

Bart Kruyt03 jun 2014, 19:05
Laatst bijgewerkt: 03 jun 2014, 19:05
Advertentie

Ajax heeft met Arkadiusz Milik en Richairo Zivkovic al twee nieuwe spitsen aangetrokken en heeft dat gedaan omdat het rekening houdt met een vertrek van Siem de Jong en Kolbeinn Sigthórsson. De twee Ajacieden voelen wel wat voor een buitenlands avontuur, maar vooralsnog is het vrij stil rondom het duo. Dat betekent echter niet dat er op de achtergrond niets speelt.

voetbalzone

De broer en zaakwaarnemer van Sigthórsson claimt in gesprek met Ajax Showtime dat er clubs uit de Bundesliga en Premier League geïnteresseerd zijn in de IJslander. Hij noemt daarbij geen namen, maar in januari werd Sigthórsson nog in verband gebracht met Queens Park Rangers. Die club is inmiddels gepromoveerd naar de Premier League en zou wel eens kunnen overgaan tot actie.

Het contract van de 24-jarige Sigthórsson, die er nu drie seizoenen bij Ajax heeft opzitten, loopt nog een jaar door. Datzelfde geldt voor de 25-jarige De Jong, maar hij heeft al aangegeven dat hij bereid is om voor een seizoen bij te tekenen, wanneer hij er niet in slaagt om in de zomer een mooie nieuwe club te vinden.

Bezig met laden …