voetbalzone

Clubtopscorer Fulham mist mogelijk cruciaal duel met HSV

Robert Smid23 apr 2010, 10:39
Laatst bijgewerkt: 23 apr 2010, 10:39
Advertentie
/

Een grote domper dreigt voor Fulham. De Londense formatie presteert opvallend goed in Europa en heeft na de 0-0 bij Hamburger SV van donderdag een uitstekende uitgangspositie om de finale van de Europa League te halen. De ploeg van trainer Roy Hodgson moet misschien dan wel Bobby Zamora missen.

De clubtopscorer en aanvalsleider van Fulham kampt al een aantal wedstrijden lang met een achillespeesblessure, maar kan telkens wel starten. Tegen Hamburger SV werd het hem echter allemaal teveel en liet hij zich na 52 minuten naar de kant halen. Hodgson was in elk geval op de hoogte van het fysieke probleem. “Wij houden hem al een tijdje in de gaten.”

“Hij heeft misschien één of twee competitieduels er al door gemist, maar gisteren voelde Zamora zich goed. Maar in de eerste helft kreeg hij al problemen”, aldus Hodgson, die zijn aanvalsleider al tijdens de warming-up liet behandelen, tegenover de BBC. “De medische staf gaf hem het groene licht om de tweede helft te starten, maar waarschuwde me wel dat hij mogelijk eerder van het veld af moest.”

En zo geschiedde. Zamora kon niet meer verder en werd na nog geen uur gewisseld. Een domper voor Fulham is dat hij de wedstrijd tegen Everton van aankomend weekend nagenoeg zeker niet gaat halen. Maar nog belangrijker voor de Engelse formatie is dat hij een vraagteken is voor de tweede halve finale. “We gaan er alles aan doen om hem fit te krijgen.”

Bezig met laden …