voetbalzone

Cocu geeft overbodig duo veelbetekenend signaal, Toivonen van de partij

Matthijs van Laar30 jul 2013, 15:52
Laatst bijgewerkt: 30 jul 2013, 15:52
Advertentie
/

Voor Stanislav Manolev en Mathias ‘Zanka’ Jörgensen lijkt hun rol bij PSV definitief uitgespeeld. Hoofdcoach Phillip Cocu liet het duo buiten zijn selectie voor het cruciale treffen met Zulte Waregem van dinsdagavond. PSV kan tegen de Belgen de eerste stap zetten op weg naar de groepsfase van de Champions League.

Wel doet Cocu mogelijk een beroep op Ola Toivonen. De Zweed, die in principe mag vertrekken, behoort tot de achttienkoppige groep voor de Europese krachtmeting. Wanneer hij dinsdagavond in actie komt, is hij nog steeds speelgerechtigd in Europa voor een mogelijke nieuwe werkgever.

Naar verwachting zal Jeroen Zoet om 20.45 uur het doel verdedigen tegen de nummer twee van België van afgelopen seizoen. De sluitpost wordt waarschijnlijk ondersteund door een piepjonge achterhoede: Santiago Arias (21), Jeffrey Bruma (21), Karim Rekik (18) en Jetro Willems (19) vormen vermoedelijk de achterste linie van de Eindhovenaren.

Vermoedelijke opstelling van PSV: Zoet; Arias, Bruma, Rekik, Willems; Schaars, Maher, Wijnaldum; Bakkali, Matavz, Depay.

Bezig met laden …