voetbalzone

Cocu hoopt op rentree aanvallers: 'Bij Maxime is het wat twijfelachtiger'

Matthijs van Laar15 dec 2015, 15:53
Laatst bijgewerkt: 15 dec 2015, 15:53
Advertentie

PSV kan woensdagavond in het bekerduel met Heracles Almelo dubbele revanche nemen. De Eindhovenaren gingen eerder dit seizoen in competitieverband onderuit bij de Tukkers, terwijl men afgelopen weekend niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel tegen Roda JC. “We hebben iets goed te maken”, vindt Phillip Cocu.

voetbalzone

PSV verloor een aantal maanden geleden met 2-1 in Almelo. “Die nederlaag moet een motivatie zijn, we moeten de ambitie hebben deze weg te poetsen”, zegt de coach. “We weten dat we een tegenstander treffen waar we het nodige van kunnen verwachten. Heracles-uit is traditioneel voor ons een lastige wedstrijd. We zullen op een hoog niveau moeten spelen om door te bekeren.”

Cocu liet weten dat Remko Pasveer opnieuw zal spelen, zoals ook in de eerdere bekerduels al het geval was. Daarnaast brengt hij mogelijk nog een aantal wijzigingen aan. Ook de rentree van Luciano Narsingh of Maxime Lestienne is een mogelijkheid. Bij Narsingh is het afwachten hoe hij reageert na een training. “Voor Maxime is het, gezien het groot aantal weken zonder training, wat twijfelachtiger.”

Bezig met laden …