voetbalzone

Cocu houdt slag om de arm: 'Feyenoord komt voor hem nog te vroeg'

Matthijs van Laar09 jan 2016, 19:42
Laatst bijgewerkt: 09 jan 2016, 19:42
Advertentie
voetbalzone

Jetro Willems wordt langzaam maar zeker klaargestoomd voor de tweede seizoenshelft. De linksback maakte zaterdag zijn rentree in een onderling oefenduel van de selectie van PSV. Hij bleek in staat tot vijftig minuten voetbal. Phillip Cocu blijft echter waakzaam. “Onze spelers weten waar hij van terugkomt, dus dat scheelt misschien wel in de duels”, zei hij na afloop.

Willems deed mee bij ‘PSV 1’, dat met 3-1 klop kreeg van ‘PSV 2’. Hij speelde voor het eerst samen met de afgelopen zomer binnengehaalde Maxime Lestienne en Héctor Moreno. “Dat is nieuw voor hem. Daar moet hij een gevoel bij krijgen. Dit was geen officiële wedstrijd en ik ik denk dat Feyenoord uit voor hem te vroeg komt”, aldus Cocu in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

De oefenmeester kon Luciano Narsingh zaterdag niet aan het werk zien. De vleugelaanvaller had last van zijn knie en bleef uit voorzorg langs de kant. Dat gold ook voor Simon Poulsen, die het nieuwe kalenderjaar begon met een blessure. Hij is echter aan de beterende hand en hoopt op korte termijn weer in te stromen bij de groepstraining.

Bezig met laden …