voetbalzone

Cocu kritisch op Willems: ‘Er zit veel meer in dan we op dit moment zien’

Bart Kruyt09 sep 2016, 16:35
Laatst bijgewerkt: 09 sep 2016, 16:35
Advertentie

Phillip Cocu hield in de slotfase van de transferperiode rekening met een vertrek van Jetro Willems, die ook aangaf dat er ‘wel wat speelde’. De linksback bleef echter bij PSV en is niet heel sterk aan het seizoen begonnen. Cocu zet Willems op scherp en stelt dat het beter moet.

/

Cocu verwacht meer van Willems, die is begonnen aan zijn zesde seizoen bij PSV. “Zijn vorm zal moeten stijgen”, zei de coach volgens Omroep Brabant. “Hij kan beter en er zit veel meer in dan we op dit moment zien. Daar moet hij heel hard voor werken op de trainingen en hij moet zich volledig richten op PSV. Er zijn geen transferperikelen meer. Hard werken dus, want we weten dat hij een speler is met heel veel potentie."

Willems beschikt over een aflopend contract bij PSV en Marcel Brands probeert de vleugelverdediger zo snel mogelijk te laten bijtekenen. Als Willems dat niet doet, kan hij volgend jaar echter transfervrij de deur uitwandelen. Cocu zei dat hij het nog veel te vroeg vindt om nu al van negatieve scenario’s uit te gaan en hij hoopt dat er een oplossing zal worden gevonden.”

Bezig met laden …