voetbalzone

Cocu: ‘Met drie punten op zak morgen lekker naar de Klassieker kijken’

Erik van Dam17 aug 2013, 21:41
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2013, 21:41
Advertentie

PSV is dit seizoen nog op geen fout te betrappen. De Eindhovense club onderging in de zomer drastische veranderingen: Dick Advocaat maakte plaats voor Phillip Cocu, er gingen basisspelers weg en een aantal jeugdspelers stroomde door naar de A-selectie. Zaterdag boekte PSV de derde overwinning op rij in de Eredivisie: promovendus Go Ahead Eagles werd met 3-0 opzij gezet.

/

Na rust scoorden achtereenvolgens Florian Jozefzoon, Oscar Hiljemark en Memphis Depay. De tweede helft was ook de beste helft van PSV, zag Cocu. “We zullen hiervan moeten leren dat je zo niet kunt starten. We moeten dit gebruiken naar de wedstrijd van dinsdag toe”, zei de hoofdtrainer na de wedstrijd tegen FOX Sports. Hij vond dat PSV na een matig begin beter in de wedstrijd kwam.

“In de tweede helft begonnen we wel goed. Uiteindelijk hebben we wel verdiend gewonnen. Het was misschien niet de beste wedstrijd, maar gaandeweg het duel kwamen we wel in de buurt van ons niveau. Met drie punten op zak kunnen we morgen lekker naar de Klassieker gaan kijken”, aldus de coach van de Eindhovenaren. Ajax staat nu op zes punten van PSV en Feyenoord is nog puntloos.

Bezig met laden …