voetbalzone

Cocu neemt Oranje-spelers onder handen: ‘Eigenlijk doe ik dat altijd’

Erik van Dam09 sep 2015, 08:00
Laatst bijgewerkt: 09 sep 2015, 08:00
Advertentie

Nederland ging zondag met liefst 3-0 onderuit in en tegen Turkije en manoeuvreerde zichzelf zo in een zeer lastige positie in de EK-kwalificatiereeks. In Istanbul deden drie man van PSV mee: Jeffrey Bruma en Luciano Narsingh als basisspelers en Luuk de Jong als invaller. Zij kwamen met een vervelend gevoel terug in Eindhoven en Phillip Cocu heeft zijn best gedaan dat gevoel eruit te krijgen.

voetbalzone

De trainer van de Brabanders wil dat PSV komend weekend wint bij SC Cambuur en daarna ook goed presteert in de eerste Champions League-wedstrijd, thuis tegen Manchester United. In De Telegraaf zegt de trainer dat de knop snel om moet bij de internationals. De krant noteert dat Cocu ‘opvallend veel tijd’ nam voor gesprekken met zijn uitgevlogen spelers bij de eerste training na terugkomst.

“Eigenlijk doe ik dat altijd na een interlandperiode. Ik wil gewoon even bijpraten met de spelers. Ik ben benieuwd naar hun ervaringen, hoe ze getraind hebben en wil weten of ze fit zijn”, aldus Cocu. “We hebben ervoor gekozen de internationals direct alweer mee te laten trainen om ze zo snel mogelijk weer fris te krijgen. Nu hebben we nog even teruggekeken, maar vanaf morgen moet het vizier vol gericht zijn op de uitwedstrijd tegen SC Cambuur en de start in de Champions League tegen Manchester United.”

Bezig met laden …