voetbalzone

Cocu prijst tweetal: ‘Ze hebben echt de schroom van zich afgegooid’

Erik van Dam11 jan 2016, 11:06
Laatst bijgewerkt: 11 jan 2016, 11:06
Advertentie

Phillip Cocu nam een aantal talenten mee naar Malta en onder hen bevonden zich ook Kenneth Paal en Ramon Pascal Lundqvist. Paal en Lundqvist speelden dit seizoen alleen nog wedstrijden in het beloftenteam, maar hebben hun visitekaartje afgegeven aan de hoofdtrainer van PSV. Misschien lonkt er in de tweede helft van het seizoen speeltijd.

voetbalzone

Cocu zegt in De Telegraaf dat Paal en Lundqvist in het begin nog niet helemaal de overtuiging hadden. Ze moesten hard hun best doen om mee te gaan in het tempo, maar het ging daarna goed. “De laatste dagen hebben ze zich laten gelden. Dat is goed om te zien. Ze hebben echt de schroom van zich afgegooid”, zegt Cocu complimenteus.

De trainer van PSV geeft in de ochtendkrant aan dat hij zal proberen het duo wat vaker mee te laten trainen met de A-selectie. Als voorwaarde verbindt hij daar wel aan dat het een meerwaarde moet hebben voor Paal en Lundqvist zelf en dat het in het schema van de A-selectie moet passen. “Maar dat streven hebben we wel”, aldus Cocu.

Bezig met laden …