voetbalzone

Cocu roept clubleiding PSV op tot snelle actie: ‘Dat is niet prettig’

Peter Nusselder21 jul 2014, 08:50
Laatst bijgewerkt: 21 jul 2014, 08:50
Advertentie

Phillip Cocu roept de clubleiding van PSV op om op korte termijn tot actie over te gaan op de transfermarkt. De Eindhovenaren hebben Marcel Ritzmaier teruggehaald na een jaar bij SC Cambuur-Leeuwarden en hebben Luuk de Jong vastgelegd als opvolger van Tim Matavz, maar de trainer verwacht dat er nog een middenvelder en twee verdedigers aan zijn selectie worden toegevoegd.

voetbalzone

Cocu hoopt dat de versterkingen niet al te lang op zich zullen laten wachten. “Ik hoef er niet moeilijk over te doen”, maakt de coach duidelijk in gesprek met De Telegraaf. “Ik wil mijn team zo snel mogelijk compleet hebben en dat heb ik niet. Dat is niet prettig.” Cocu realiseert zich echter dat het niet altijd mogelijk is om zaken op korte termijn af te ronden.

“Soms duren transfers lang en soms kan het sneller. Je hebt het niet altijd zelf in de hand”, weet de voormalig middenvelder. PSV is naast Matavz ook Ji-sung Park, Bryan Ruiz en Karim Rekik kwijtgeraakt, terwijl Stijn Schaars voorlopig niet inzetbaar is vanwege een blessure en Zakaria Bakkali op het punt staat verkocht te worden. PSV wil FC Porto-middenvelder Steven Defour inlijven, maar het is de vraag of de Belgisch international haalbaar is.

Bezig met laden …