voetbalzone

Cocu spreekt van geluk: ‘Gezien het seizoen mag dat wel een keertje’

Erik van Dam25 jan 2014, 23:20
Laatst bijgewerkt: 25 jan 2014, 23:20
Advertentie

Phillip Cocu versloeg zaterdagavond met PSV concurrent AZ, dat voor aanvang van de wedstrijd een punt meer had verzameld. Dankzij een vroege goal van Jetro Willems trok PSV het duel naar zich toe (1-0) en dat deed Cocu goed. Wat hem wel stoorde, was dat zijn elftal geen goede wedstrijd speelde. De trainer was zelfs ‘absoluut niet tevreden’, erkende hij na afloop op de persconferentie.

voetbalzone

“Ik ben blij dat we hebben gewonnen, maar ik kan absoluut niet tevreden zijn over het spel dat we vandaag lieten zien”, aldus Cocu op de clubwebsite van PSV. AZ creëerde flink wat kansen en PSV bofte dat de tegenstander niet scherp genoeg was er één te benutten. “Als je zo goed begint, verwacht ik dat het vertrouwen toeneemt en dat we de controle in de wedstrijd pakken”, geeft Cocu aan. Tot zijn spijt zag hij dat dat echter niet gebeurde.

Wie wel een compliment van de trainer kreeg, was doelman Jeroen Zoet. Die hield zijn ploeg meermaals overeind met uitstekende reddingen. “Op een gegeven moment konden we de overwinning enkel binnenslepen op karakter. Met enig fortuin is dat gelukt. Gezien het seizoen mag dat ook wel een keertje. Al met al moeten wij heel blij zijn met deze overwinning”, erkende Cocu.

Bezig met laden …