Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Colombiaans vrouwenteam opgeschrikt: Caicedo (18) zakt ineen tijdens training

Laatste update:

Het nationale vrouwenteam van Colombia is flink opgeschrikt door een incident op de training. Linda Caicedo, aanvalster van las Chicas Superpoderosas, zakte daar namelijk in elkaar. Caicedo verloor haar bewustzijn tijdens een loopoefening, waarop ze met spoed naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Daaruit is ze inmiddels weer ontslagen.

Colombia bereidt zich voor op het tweede groepsduel van het WK, dat zondag op het programma staat. In Sydney, waar het kamp is opgeslagen, ging het donderdag mis. Tijdens een rustige loopoefening greep Caicedo naar de borst, waarop ze naar de grond ging. Ploeggenotes en medici snelden toe en concludeerden dat het goed mis was.

De achttienjarige speelster van Real Madrid moest met spoed naar het ziekenhuis worden vervoerd. Inmiddels is ze daar weer uit ontslagen. Opvallend genoeg wijst de Colombiaanse bond vermoeidheid aan als reden van het ineenzakken van Caicedo. "Linda is erg moe", zo sprak een woordvoerder. "Wat er is gebeurd was gewoon een symptoom van alle stress en fysieke eisen van het WK. Het gaat goed met haar en ze voelt zich gewoon weer normaal."

Caicedo kent sowieso een akelige historie wat haar lichaam betreft. Op haar vijftiende werd er al eierstokkanker bij haar geconstateerd. "Toen dacht ik niet dat ik ooit nog op professioneel niveau kon voetballen vanwege alle behandelingen en operaties die ik moest ondergaan", vertelde ze daar in het verleden over. Maandag maakte Caicedo tijdens haar WK-debuut nog de tweede treffer in de 2-0 overwinning op Zuid-Korea. Het is onzeker of ze komende zondag tegen Duitsland kan meedoen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Is dit een nicht of zus van Moises Caicedo? Sterkte nog veel te jong om dit mee te maken hopelijk gaat het spoedig beter

28 juli 2023 om 11:16

Een hele verre achternicht hooguit, ze hebben niet dezelfde nationaliteit. Caicedo is een Baskische achternaam en zo wat verspreid geraakt over Zuid-Amerika.. niet ongebruikelijk hier in Colombia, vooral rond Cali, maar ook in Ecuador, waar Moises vandaan komt.

Kudo's naar voetbalzone deze keer. Er had met de naam makkelijk een clickbait artikel gemaakt kunnen worden voor de Caicedo van Brighton. In beide gevallen natuurlijk net zo erg, maar fijn dat voetbalzone in de titel aangeeft om wie het precies draait.

28 juli 2023 om 11:21

Mag ook eens gezegd worden inderdaad.

28 juli 2023 om 11:30

Dat was hier vroeger normaal, veel fijner inderdaad. Sinds een paar jaar totaal omgeslagen, hebben clickbait echt tot kunst verheven en een paar redacteurs in dienst die in iedere titel de buurvrouw van de neef van de postbode van een EX AJACIED weten te betrekken. zelfs Wikipedia meldt dat VZ bekend staat om clickbait titels. Helaas ken ik geen alternatieve site die actueel is en met een breed aanbod, dus moeten we er doorheen prikken.

28 juli 2023 om 11:39

Klopt, maar ik moet wel zeggen dat het natuurlijk een wereldwijde trend is geworden waar ook een verdienmodel achter zit. Door die clicks houden ze de boel draaiende. Maar toch vraag ik me af hoe groot het verschil is als ze serieus en to the point zouden zijn met hun titels. Liefhebbers zouden wel blijven klikken lijkt me. Mochten ze dat niet doen, zou het misschien eens een idee zijn voor VZ om dit te gaan testen. Overigens zegt Wikipedia me niet heel veel, aangezien dat user generated is, maar dat ter zijde.

28 juli 2023 om 12:08

Wereldwijde trend of niet, mensen mogen terecht erover zeiken.
Journalistiek zou toch een ethiek's code hebben ofzo?

28 juli 2023 om 12:17

Je weet dat je Wikipedia zelf kan aanpassen hè dus iemand zal dat vast hebben gedaan

28 juli 2023 om 12:54

Zeker, ik zeg ook niet dat ik het er niet mee eens ben, ik plaats alleen een kanttekening. En een etische code.. Tja. Ga dat maar eens reguleren op het gebied van 'clickbait titel' of 'geen clickbait titel'. Succes met het opstellen van de regels en hanteren van de controle.

28 juli 2023 om 11:40

Niet te vroeg juichen hoor. Vanmorgen stond er een artikel met als titel 'keizer heeft nieuwe club' o.i.d. En nu een uurtje later is de titel boven hetzelfde bericht 'voormalig Ajax-trainer tekent bij Al-Shabab en speelt meteen tegen Ronaldo'.

Wellicht heb je ze hierdoor wel op gedachten gebracht om de duidelijkheid er eventjes uit te halen. Want dan zullen wellicht nog meer mensen het bericht openen.

ON: Dat zal wel ff schrikken zijn geweest voor iedereen en voor de speelster zelf. Dat ze inmiddels weer uit het ziekenhuis is ontslagen is goed nieuws en een teken dat het gelukkig niets ernstigs was.

28 juli 2023 om 11:47

Mooi voorbeeld 😅

28 juli 2023 om 13:16

@silverfront dank! In dit soort precaire gevallen proberen we altijd zo duidelijk mogelijk te zijn. Bij andere stukken is het zeker onze ambitie om zo aantrekkelijk mogelijk te verpakken. Overigens is er wel een verschil tussen nieuwsgierig maken en misleiden. Dat eerste doen we bewust, dat tweede proberen we zorgvuldig te vermijden.

@manodedios is dat echt zo, denk je? De regels die wij intern hanteren rond koppen zijn de door de jaren heen in elk geval veel strakker geworden. Vroeger zag je nog wel eens een kop waar bij het onduidelijk was of het over Frenkie, Luuk, Siem of Fedde de Jong ging. Dat zul je nu niet snel meer meemaken. Die toevoeging op Wikipedia is inderdaad gedaan door één gebruiker. En het is zeker een van de dingen waar wij om bekend staan, dus wij hebben daar ook geen bezwaar tegen.

@sieb nr. 15 Dat verschil is (helaas) extreem. We testen dagelijks welke koppen het beste werken, zoals @paulr_1982 al illustreerde met een voorbeeld (er wordt overigens gewerkt aan een functie waarbij de artikelen wel ‘gelezen’ blijven, om onnodige verwarring te voorkomen). Als het geen of weinig effect zou hebben, zouden we er vandaag ook nog mee stoppen. Feit is dat als de kop alles weggeeft of niet nieuwsgierig maakt, er voor de massa geen reden meer is om te klikken. Overigens is dit iets dat wij soms ook met pijn in hart doen, maar het is een compromis die meestal de moeite waard is. Liever een mooi interview met een effectieve kop en veel lezers, dan een chique headline met amper views. Het doel heiligt daardoor vaak de middelen.

We hebben het al vaker uitgelegd: Voetbalzone is groot geworden door het verzamelen van wereldwijd voetbalnieuws en dat aantrekkelijk te verpakken. Naast nieuws ligt de nadruk op opinie en entertainment, vooral omdat hier de meeste behoefte aan is. Hand in hand met het succes gaat een grote mate van kritiek. Er is aanhoudend commentaar op onze wijze van nieuws verzamelen, de gekozen onderwerpen en de manier van koppen maken. Onderaan de streep is dat echter wel waar Voetbalzone voor staat. Het is namelijk een illusie dat een gratis website als de onze kan bestaan met alleen eigen, puur journalistieke en inhoudelijke content in combinatie met suboptimale koppen die weinig te raden overlaten.

Veel gebruikers willen van Voetbalzone een soort gratis Voetbal International maken. Dat is allereerst financieel onhaalbaar. Daarnaast voegt het weinig toe, want dat merk doet immers al decennialang goed werk en daar mag ook best wat voor betaald worden.

Wél proberen we als Voetbalzone naast ons vaste aanbod, extra eigen content toe te voegen voor de liefhebbers. Zoals vandaag het stuk over Cantona, dat in de comments goed gewaardeerd wordt. Dit type content trekt - ondanks de vele uren die het kost - echter wel veel minder lezers dan pakweg een stuk over het nieuwe kapsel van Ansu Fati. Daarom doen wij beiden, want het eerste wordt uiteindelijk betaald met het succes van het tweede. Lezers die van dit soort headlines gruwelen (zelfs als ze er gewoon voorbij kunnen scrollen), kunnen hun heil in die zin beter ergens anders zoeken. Voor een programma met onderhoudende voetbaljournalistiek kom je bij Studio Voetbal beter aan je trekken dan bij Veronica Offside en als liefhebber van onderzoeksjournalistiek kun je beter kijken naar Netwerk dan boze brieven schrijven aan RTL Boulevard.

Mochten er nog aanvullende redactionele vragen of opmerkingen zijn: dan kun je ons ook altijd een DM sturen. We reageren doorgaans binnen 48 uur.

28 juli 2023 om 13:47

Tja, weet niet hoe ‘strak’ ik een titel mbt een ‘ex Ajax trainer die tegen Ronaldo gaat spelen’ vind. Veel gebruikers snappen jullie commerciële belang erbij best. Neemt niet weg dat vergezochte koppen of gerecyclede artikelen een bron van irritatie kunnen zijn, of dat mensen gewoon wat nostalgisch zijn en terugdenken aan een tijd waarin clicks niet zo doorslaggevend waren. Ik val in die categorie lezers, ik waardeer het brede aanbod en de snelheid waarmee nieuws gebracht wordt. Die titels zijn storend, maar ook bij gebrek aan beter geen reden om mijn heil ergens anders te zoeken, zoals je nu suggereert. Een voetbalnieuws site met meer concrete titels zou mijn voorkeur hebben, en inhoudelijk vind ik het ook niet nodig dat er dagelijks een artikel verschijnt over wat een trainer op een training roept. Maar jullie weten ongetwijfeld wat scoort en dat ieder besluit commercieel gemotiveerd wordt geloof ik direct.

29 juli 2023 om 02:37

@voetbalzone dit is misschien niet het beste artikel om hier een discussie over te voeren. Ik kan jullie stuk een heel eind volgen. Waar ik zelf moeite mee heb, en gezien de reacties een groot deel van mijn mede leden ook, is het onderscheid tussen nieuws en opinie van journalisten.

Ik begrijp dat jullie nieuws ergens vandaan moeten halen en dat dit, naast de verschillende kranten/bladen tegenwoordig ook uit podcasts, blogs, Twitter, columns, vlogs e.d. kan komen. Vaak zitten daar dezelfde mensen, de ene keer als journalist die in een krant of blad feiten rapporteert, maar vaak genoeg ook als iemand die gewoon zijn mening geeft. Vaak kan ik uit de oorspronkelijke bron, zoals bijvoorbeeld de telegraaf podcast, waar jullie gretig gebruik van maken, wel halen dat iets vooral een mening is zonder dat daar al te veel achter gezocht moet worden. Maar die nuance mis ik hier nog wel eens, misschien door het ontbreken van de context of gewoon omdat wij met zijn allen te snel lezen. Dat onderscheid tussen nieuws en opinie vind ik in stukken die worden overgenomen bijzonder lastig te maken en als ik de reacties van mij mede leden bij sommige stukken zie ben ik daarin niet alleen.

De mening van Mike Verweij is ongetwijfeld best nieuwswaardig, getuige ongetwijfeld ook het aantal leden dat die stukken leest. Maar een iets duidelijker onderscheid tussen waar hij vooral zijn mening geeft en waar hij daadwerkelijk met nieuws komt, zou heel welkom zijn.

Bizar als je er met die verschijnselen zo goed af komt. Lijkt me toch meer dan vermoeidheid, maar ben geen medicus. Colombianen zijn zoals altijd vol verwachting en enthousiast over hun sportteams. Hier weegt het feit dat het hun land is zwaarder dan dat het ‘slechts’ vrouwenvoetbal is, als ze presteren tegen Duitsland zal het wel flink gaan leven. Het dames uitshirt is geïnspireerd op Caño Cristales, een rivier met kleurrijke waterplanten.. mocht het iemand boeien.

28 juli 2023 om 11:16

Stress weegt ook mee met dit soort dingen. Combinatie van alles en dan kan dit gebeuren. Gelukkig gaat het weer goed met haar.

28 juli 2023 om 11:30

Persoonlijk kan ik me niet voorstellen dat je zoveel stress kan krijgen van iets wat je het liefste doet en dat ook nog eens op een eindronde na zo’n wedstrijd met een goaltje. Maar goed, fijn voor haar dat ze er goed vanaf lijkt te komen. Zoontje van Lebron James, ook (18) kreeg eergisteren een hartstilstand.

28 juli 2023 om 12:19

Heb je sommige voetballers nooit gehoord over de druk die we op ze gelegd wordt? Speelkalenders die overvol staan, druk vanuit supporters die elke dag alles maar roepen. Continu privé lastiggevallen worden via social media. Alles over je heen krijgen. Dat hakt er in. En zeker in dat soort landen kan het er heftig aan toe gaan.

"wat er is gebeurd was gewoon een symptoom van alle stress en fysieke eisen". Laat dat woordje "gewoon" maar weg zou ik zeggen. Lijkt me niet dat dit gewoon is voor een 18 jarige topsporter en als dat wel het geval is dan zou die bond en staff zich toch eens achter de oren moeten krabben waar ze mee bezig zijn. Maar goed, ik ben blij te lezen dat het weer goed met haar gaat. Ik hoop dat ze zorgvuldig zijn met de check ups en tests om herhaling te voorkomen en het niet te makkelijk als 'gewoon' een incidentje zien.

28 juli 2023 om 12:02

Inderdaad Sieb nr. 15. Het is niet normaal dat een 18 jarige topsporter opeens in elkaar zakt. Het is vreselijk. Nouri was een uitzondering. En nu gebeurt het gewoon opeens in een korte periode te vaak dan mensen opeens in elkaar zakken.

28 juli 2023 om 12:15

Ik probeer heel objectief te zijn in het beoordelen of het daadwerkelijk vaker voorkomt.
Veel mensen koppelen dit aan het vaccin. Ik heb mezelf niet gevaccineerd tijdens Covid dus als het inderdaad vaker voorkomt zou dat mij van een "ha! Zie je wel" argument kunnen voorzien. Maar toch, ben ik er niet helemaal van overtuigd of het echt zo is. Het zou zomaar kunnen. Maar het lijkt me ook dat met globalisering het nieuws ons steeds makkelijker bereikt uit elke hoek van de wereld.

28 juli 2023 om 12:32

Weetje Origami (voordat je comment wordt verwijderd, wat dat gaat wss gebeuren :P ), het belangrijkste is om te proberen alles van alle kanten te bekijken en niets uitsluiten. Ik denk dat jij dat ook probeert te doen, dus dat is mooi. Het is geen ''"ha! Zie je wel" argument'' het is een ''probeer alles van alle kanten te bekijken en niets uitsluiten-argument.
We weten niet de details. We weten niet of ze dus gevaxxed is, of ze goed heeft gegeten en gedronken de afgelopen tijd, of ze onder veel stres staat, het kan alles zijn.

Zoals de tekst aangeeft: ''opvallend genoeg wijst de Colombiaanse bond vermoeidheid aan als reden van het ineenzakken van Caicedo. "linda is erg moe", zo sprak een woordvoerder. "wat er is gebeurd was gewoon een symptoom van alle stress en fysieke eisen van het WK. Het gaat goed met haar en ze voelt zich gewoon weer normaal."

Misschien klopt dit. Vroeger was het ook best taboe om over stres en mentale klachten te praten. Nu zie je al dat het steeds normaler wordt om ook het mentale aspect erbij te pakken en dat stres weldegelijk veel impact kan hebben. Dus dat is mooi!
Dus misschien in dit geval van al die vele gevallen die de afgelopen tijd plaatsvinden komt het door stress. Misschien niet, en is het dus wel iets anders. Of het is een combinatie van de 2. Maar wat we wel komen opmerken is dat het de afgelopen tijd wel te vaak gebeurd

28 juli 2023 om 12:46

De vraag is natuurlijk of het daadwerkelijk meer gebeurt of dat het enkel makkelijker in het nieuws komt omdat (social) media nou eenmaal overal aanwezig is. Heb je objectieve cijfers dat het tegenwoordig vaker voorkomt?

28 juli 2023 om 12:52

Harmr

Ik wilde exact hetzelfde typen, mensen roepen maar dat het de laatste tijd vaker gebeurt maar als je naar de data kijkt blijkt er helemaal geen stijging te zijn van dit soort gevallen.

28 juli 2023 om 12:59

Origami, ik neig toch ook sterk naar die laatste zin van je. Juist omdat het nieuws zo makkelijk en zo snel rond gaat met social media en het internet in het algemeen, denk ik dat we zulke nieuwtjes gewoon vaker zien. Daarnaast is het natuurlijk ook een kwestie van de focus op bepaalde gebeurtenissen. Als je ervan overtuigd bent dat het Vaccin dit veroorzaakt dan is het iets waar je onbewust naar zoekt (de bevestiging van je mening). Die nieuwtjes vallen je dan ook meer op. Daarnaast is deze discussie natuurlijk ook een reden voor media om extra nadruk te leggen op dit soort gebeurtenissen (meer clicks) dan in het verleden. Want toen werd hier niet veel achter gezocht en was het nieuws van een willekeurige onbekende persoon die dit overkwam wat minder interessant voor de gemiddelde lezer.

28 juli 2023 om 13:23

@sieb nr. 15
''als je ervan overtuigd bent dat het Vaccin dit veroorzaakt dan is het iets waar je onbewust naar zoekt (de bevestiging van je mening).''
Dat heb je dan ook omgekeerd

@harmr en @meneer Daniel
Ik loop al een tijdje rond op deze planeet, en het was niet normaal om mensen in elkaar zien te zakken zonder reden. Nouri was een uitzondering. Daarom waren ze helaas ook niet snel genoeg, want het gebeurde nooit.

Google 'phmpt' dan krijg je een site van documenten die Pfizer en overheid niet wilde geven maar later verplicht waren om te geven. Bij 5.3.6 zie je een enorm lijst van bijwerkingen o.a myocarditis, tumoren, GBS, en meer. Als je 'dr. John Campbel' in typt op Youtube laat hij een peer reviewed wetenschappelijk onderzoek zien dat jonge mensen 1 op de 35 myocarditis heeft. Google ''more Disturbing Reports Emerge of Young Athletes Collapsing, Dying Suddenly'' van ''cbn' dan zie je nog meer bewijs van jonge mensen die opeens in elkaar zakken. Enzovoort.
Ik heb vaker bronnen en onderzoeken laten zien met negatieve resultaten
Guys, sporten is gezond. Het is allerminst gek om opeens in elkaar te zakken

En nu ben ik al veel te ver offtopic en ga ook niets meer zeggen.. Deze comment zal daarom ook worden verwijderd omdat dit offtopic is.

28 juli 2023 om 15:02

Nr11.

"ik loop al een tijdje rond op deze planeet."

Niet relevant, daarvan wordt je mening niet belangrijker dan die van een ander.

"en het was niet normaal om mensen in elkaar zien te zakken zonder reden."

Als iemand in elkaar zakt heeft dat altijd een rede, immers als er geen rede is en er niks aan de hand is zakt iemand niet in elkaar.

"nouri was een uitzondering. Daarom waren ze helaas ook niet snel genoeg, want het gebeurde nooit."

Dit is pertinent niet waar wat je hier zegt, waarom ben jij in de veronderstelling dat jonge mensen immuun zijn voor hartaanvallen? De kans is kleiner maar zeker aanwezig. Nouri was amper 20 inderdaad maar er zijn nog meer voorbeelden die er volgens jou niet zijn,

Mohamed Abdelwahab, 22 (2006), soccer
Ginty Vrede, 22 (2008), kickboxing
Sebastian Faisst, 20 (2009), handball
Frederiek Nolf, 21 (2009), cycling
Igor Misko, 23 (2010), ice hockey
Alen Pamić, 23 (2013), soccer
Cormac Mcanallen, 24 (2004), Gaelic football
Antonio Puerta, 22 (2007), soccer

Ik kan zo helaas nog wel even doorgaan.

"guys, sporten is gezond"

Sporten ja, maar topsport is per definitie niet gezond. Topsport brengt ook extra belasting van het hart mee, waardoor dat hart wel sterker en beter belastbaar wordt, maar er tijdens het sporten iets meer risico op een ritmestoornis is.

En over je bron. Er zijn letterlijk factchecks met meerdere bronnen waarin nogmaals met cijfers wordt aangetoond dat er geen stijging is. Alles te vinden op factcheck.org waar artikelen zijn gebasseerd op meerdere bronnen.

28 juli 2023 om 15:59

Meneer Daniel, je praat heel veel maar zegt niets. Je ontkracht niets van wat ik zeg.
Topsporters krijg de beste begeleiding en heel enorm gezonde lichamen. Wat jij zegt dat 'topsport slecht voor je hart is' is absurd en desinformatie.
Je geeft nu 7 voorbeelden in 20 jaar. Er zakt tegenwoordig zo'n beetje elke week/maand iemand in elkaar. Dat is een zeer groot verschil. En nogmaals, het zijn zeer gezonde mensen.
Joh, jonge mensen kunnen ook hartaanvallen krijgen. Dat wist ik niet hoor. Dat is ook niet wat ik zeg. Er is wel een stijging van hartaanvallen. Ook een bijwerking van het vaccin. Dus misschien komt het daardoor. Check mijn bronnen maar.
En over mijn bron: je ontkracht het niet. Je zegt alleen: ''ja maar ik heb ook een bron hoor''. Ja, een bron van een site gerund door 7 journalisten.

Luister, de waarheid ligt altijd in het midden. Als jij nou mijn bronnen gaat lezen, doe ik die van jou, oke?

28 juli 2023 om 18:32

Tuurlijk nr.11, de waarheid ligt altijd in het midden. Als jij nou eens mijn bron gelooft die zegt dat je gaat vliegen van erwtensoep, dan geloof ik jouw bron dat je niet gaat vliegen van erwtensoep. En het klopt gewoon, topsport is per definitie niet gezond voor een mens. Dat ze goede begeleiding krijgen, absoluut, maar dat neemt niet weg dat het lichaam gewoonweg klappen krijgt op allerlei manieren. Enig idee bijvoorbeeld hoe het hart van een topduursporter eruit ziet na al die intensieve trainingen? Leg maar eens coherent uit. Als je dat niet zo out of the blue kan, moet je niet zo stellig met dit soort statements komen.

"meneer Daniel, je praat heel veel maar zegt niets. Je ontkracht niets van wat ik zeg."

Mwah, jij gaf aan dat het voor Nouri nooit gebeurde, het sleutelwoord is nooit hier. ik geef je een aantal voorbeelden (er zijn er minimaal 105 op te noemen).

"topsporters krijg de beste begeleiding en heel enorm gezonde lichamen."

Een goede begeleiding is ontzettend belangrijk, echter betekent niet dat een voetballer niks kan gebeuren. Leg mij uit waarom Sno en Blind op het veld hartproblemen kregen?

"wat jij zegt dat 'topsport slecht voor je hart is' is absurd en desinformatie."

Hier gaat het mis, je trekt direct een conclusie terwijl ik het woord slecht niet in de mond genomen heb. Het is per definitie niet gezond is er gezegd, dit kan van alles zijn, denk aan mentale problemen, drukte, overbelasting van het lichaam, stress etc. Ook gaf ik aan dat door topsport het hart sterker en beter belastbaar wordt, maar dat er tijdens het sporten ook een minimale kans op een ritmestoornis is.

"en over mijn bron: je ontkracht het niet. Je zegt alleen: ''ja maar ik heb ook een bron hoor''. Ja, een bron van een site gerund door 7 journalisten."

Dat is wel vaak hoe nieuws naar buiten gebracht wordt, door journalisten. Ook is er weer een andere professor op Youtube die jouw bron weer ontkracht. (prof Greg).

Afijn, waar ik het wel mee eens ben is dat alles onderzocht moet worden, zijn we het in ieder geval nog ergens mee eens.

En ik ga je niet verplichten 'mijn' bronnen te lezen hoor. Het zijn overigens niet "mijn" bronnen maar dat terzijde.

Inprincipe is deze discussie ook totaal zinloos. We kunnen elkaar nooit overtuigen van elkaars standpunten en dat is nu eenmaal wel een vereiste van een discussie.

28 juli 2023 om 18:35

Het is bijna kansloos om een discussie aan te gaan met mensen die volkomen tegen de wetenschappelijke, aantoonbare, stroom in dit soort onzin blijven roepen en erbij vertellen dat "de waarheid in het midden ligt". Jammer, maar vaak de waarheid! Ook dit soort berichten zijn daar een mooi voorbeeld van.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren