voetbalzone

Colombiaanse sterren mogen niet weg uit Monaco: ‘Niemand mag weg’

Thijs Post03 jul 2014, 20:14
Laatst bijgewerkt: 03 jul 2014, 20:14
Advertentie

James Rodríguez staat onder contract bij AS Monaco, maar door zijn weergaloze prestaties op het WK wordt de Colombiaan stevig in verband gebracht met Real Madrid. Rodríguez zelf heeft al aangegeven dat hij wel naar Madrid wil verkassen, maar daar heeft AS Monaco helemaal geen zin in. Vicevoorzitter Vadim Vasilyev van de steenrijke club wil zijn ster niet laten gaan en ook Radamel Falcao mag niet weg.

voetbalzone

Falcao wordt eveneens in verband gebracht met Real Madrid. “Er zijn geen onderhandelingen gaande inzake Falcao. Heeft hij een transfer aangevraagd? Dat is niet het geval. We geloven in hem en we verwacht een fantastisch 2014/15. Niemand mag weg.” Falcao moest het WK missen met een knieblessure, maar ploeg- en landgenoot Rodríguez speelt de sterren van de hemel.

“Iedereen was verrast toen we veel geld betaalden aan FC Porto en nu wil iedereen hem hebben. Dat betekent dat we gelijk hadden. We geloven in hem, hij is bijzonder belangrijk voor ons, hij heeft een contract voor vier jaar en samen zijn we tot prachtige dingen in staat”, aldus Vasilyev.

Bezig met laden …