voetbalzone

Coman betrokken bij ‘Horror-Unfall’: auto van 250.000 euro ‘total loss’

Tim Siekman27 dec 2018, 14:57
Laatst bijgewerkt: 27 dec 2018, 14:57
Advertentie

Kingsley Coman was op zondag 23 december naar verluidt betrokken bij een auto-ongeluk in München. De aanvaller van Bayern München crashte volgens TZ met zijn McLaren op de snelweg tegen de vangrail. Coman heeft geen letsel opgelopen en is ongedeerd, maar zijn auto ter waarde van 250.000 euro is wel ernstig beschadigd.

Coman reed met zijn auto op de A95 en nadat de Fransman het gebied met een snelheidslimiet van tachtig kilometer per uur achter zich liet, drukte hij het gaspedaal in. Op de regenachtige dag verloor de 22-jarige aanvaller de controle over het stuur en botste hij op de vangrail. Ongeveer honderdvijftig meter verderop kwam de auto tot stilstand op de middelste rijbaan.

Van de auto is weinig overgebleven, maar Coman is ongedeerd. De aanvaller werd in de ambulance onderzocht en vervolgens met een taxi naar huis gebracht. Coman, die door blessureleed dit seizoen nog maar negen officiële wedstrijden heeft gespeeld voor der Rekordmeister, ligt nog tot medio 2023 vast bij de Duitse grootmacht.

Bezig met laden …