voetbalzone

Compliment voor Strootman en co: 'Nu wil ik niet meer weg'

Bart Kruyt16 aug 2013, 09:08
Laatst bijgewerkt: 16 aug 2013, 09:08
Advertentie

Daniele De Rossi lijkt AS Roma gewoon trouw te zullen blijven. De middenvelder had wat problemen met de harde kern van de club en werd in verband gebracht met clubs als Real Madrid, Chelsea, Paris Saint-Germain en AS Monaco. De Rossi geeft toe dat hij heeft gespeeld met het idee om weg te gaan, maar geeft nu aan dat hij de deur van het Stadio Olimpico niet achter zich dicht wil trekken.

/

Roma kreeg met Rudi Garcia een nieuwe hoofdtrainer en is erg actief geweest op de transfermarkt. De hoofdstedelingen haalden bekende namen als Gervinho, Maicon en Kevin Strootman binnen. "Ik wilde eerste vertrekken, maar nu ik het niveau van de aankopen zie, wil ik niet meer weg", wordt De Rossi geciteerd door Italiaanse media. "Ik geloof dat we een elftal hebben dat weer in de top van Italië kan meedoen."

Het nieuwe seizoen in de Serie A begint pas volgende week en Roma start op zondag 25 augustus met een uitwedstrijd bij Livorno. I Giallorossi eindigden vorig seizoen als zesde in de Serie A en verloren de finale van de Coppa Italia, waardoor zij niet in Europa uitkomen.

Bezig met laden …