voetbalzone

Concurrent Kazim-Richards: 'Ik zou het heel jammer vinden als hij gaat'

Bart Kruyt18 jan 2016, 06:30
Laatst bijgewerkt: 18 jan 2016, 06:30
Advertentie

Colin Kazim-Richards kreeg het afgelopen vrijdag aan de stok met een journalist van het Algemeen Dagblad, die een artikel had geschreven over het gedrag van de aanvaller. Daar was Kazim-Richards niet gelukkig mee en vlak voor de persconferentie bedreigde hij de persman. Giovanni van Bronckhorst greep in en verwijderde Kazim-Richards uit de wedstrijdselectie.

voetbalzone

De spits meldt zich maandag weer bij Feyenoord en dan zal duidelijk worden of hij nog toekomst heeft bij de Rotterdamse club. Voor Anass Achahbar zou het goed nieuws zijn als Feyenoord besluit om geen gebruik meer te maken van de diensten van Kazim-Richards, maar dat ziet de aanvaller (die zondag tegen PSV de plek van Kazim-Richards in de selectie overnam) anders: “Persoonlijk zou ik het heel jammer vinden als hij vertrekt”, zei Achahbar tegen NU.

“Ik vind Colin een geweldige gozer en heb een goede band met hem”, vervolgde de aanvaller. “Ik weet niet wat er vrijdag precies gebeurd is. Dat is ook niet aan mij. Colin is een emotionele jongen, die handelt vanuit zijn gevoel. Maar hij is zeker geen onruststoker binnen onze groep. Hij gaat met iedereen goed om." Achahbar mocht tegen PSV een klein kwartier meedoen als invaller, maar kon een 0-2 nederlaag voor zijn ploeg niet voorkomen.

Bezig met laden …