voetbalzone

‘Concurrent van Cillessen verlengt en stijgt flink in salarishuis Barcelona’

Thijs Post24 aug 2016, 11:51
Laatst bijgewerkt: 24 aug 2016, 11:51
Advertentie

Barcelona nam Marc-André ter Stegen in de zomer van 2014 over van Borussia Mönchengladbach en in de competitie was de doelman in zijn eerste twee seizoenen tweede keuze achter Claudio Bravo. Omdat Bravo op weg is naar Manchester City wordt Ter Stegen eerste keeper, voor Jasper Cillessen, en hij krijgt tevens een nieuw contract.

/

Volgens Sport rondt Barcelona donderdag de komst van Ajacied Cillessen af, wordt het vertrek van Bravo wereldkundig gemaakt en zet Ter Stegen zijn handtekening onder een nieuw contract. De doelman ligt nu nog vast tot medio 2019 en hij zal bijtekenen tot 2021, weet het Catalaanse dagblad.

Ter Stegen zal de bevestiging krijgen dat hij de eerste keeper wordt en zijn salaris zal flink stijgen. Bij zijn komst was hij net 22 jaar oud en behoorde hij zeker niet tot de grootverdieners, door zijn nieuwe contract stijgt hij naar de bovenste helft van het salarishuis. De voorbije seizoenen keepte Ter Stegen zijn wedstrijden in de Copa del Rey en de Europese competities; in LaLiga kwam hij tot zeven duels.

Bezig met laden …