voetbalzone

Constantini: 'Dit was een ongelooflijke en zeer aantrekkelijke wedstrijd'

Daniel Cabot Kerkdijk13 okt 2010, 07:20
Laatst bijgewerkt: 13 okt 2010, 07:20
Advertentie

België en Oostenrijk maakten er dinsdagavond in Brussel een spektakel van jewelste van. Met nog vijf minuten te gaan stond Oostenrijk 2-3 voor, maar door goals van Marvin Ogunjimi en Nicolas Lombaerts leek België alsnog de zege te pakken. Diep in blessuretijd werd het echter alsnog 4-4. Oostenrijk speelde op dat moment met tien man, Paul Scharner kreeg na 68 minuten een rode kaart.

De Oostenrijkse bondscoach Dietmar Constantini toonde zich een tevreden man. "Dit was een ongelooflijke en zeer aantrekkelijke wedstrijd", verklaarde Constantini na afloop van de wedstrijd. "Als je in de slotfase nog met 2-3 leidt, nadien met tien man 4-3 in het krijt staat, maar alsnog met een punt naar huis gaat, mag je tevreden zijn. Voor de wedstrijd wilden we de drie punten en we waren er heel dichtbij."

"Dit was een gekke wedstrijd, maar ook onze partij tegen Kazachstan kende een bijzondere slotfase", gaf Constantini aan. Oostenrijk staat momenteel verrassend tweede in Groep A, met zeven punten uit drie duels. "Voor aanvang van de EK-kwalificatie hadden we na drie duels zeven punten vooropgesteld, dit is nu gelukt en zeker niet slecht", besloot Constantini.

Bezig met laden …