voetbalzone

Conte: 'Ik had Galatasaray liever getroffen zonder Mancini aan het roer'

Bart Kruyt01 okt 2013, 15:51
Laatst bijgewerkt: 01 okt 2013, 15:51
Advertentie

Galatasaray nam afscheid van Fatih Terim en maakte maandag bekend dat Roberto Mancini de succescoach opvolgt. De Italiaan tekende een driejarig contract bij Cim Bom en zit woensdagavond voor het eerst op de bank, tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Juventus. Antonio Conte is daar niet blij mee: hij had Galatasaray liever met Terim getroffen.

/

De coach van Juventus stelt dat hij nu niet weet wat hij woensdag kan verwachten van de Turkse opponent: "Ik ben blij voor hem, maar ik had Galatasaray liever getroffen zonder Mancini aan het roer, want hij zal problemen voor ons creëren", zei Conte. "We hebben Galatasaray geanalyseerd, maar nu Mancini is aangesteld hebben we geen idee hoe ze zullen gaan spelen. Dat maakt het moeilijk voor ons."

Galatasaray begon de groepsfase van de Champions League dramatisch, met een 1-6 nederlaag tegen Real Madrid. "Maar we moeten ons niet laten afleiden door dat resultaat", meende Conte. "De uitslag was uiteindelijk erg geflatteerd en we hebben gezien dat Galatasaray het Real in de eerste helft heel erg moeilijk heeft gemaakt. Ik hoop dat onze supporters woensdag de twaalfde man kunnen zijn, want we hebben hun steun nodig."

Bezig met laden …