voetbalzone

Conte ‘maakt zich geen zorgen’: ‘Dat moet je aan de club vragen’

Chris Meijer02 apr 2018, 08:22
Laatst bijgewerkt: 02 apr 2018, 08:22
Advertentie

Chelsea ging zondagmiddag met 1-3 onderuit tegen Tottenham Hotspur en ziet een plaats bij de beste vier in de Premier League zo uit zicht verdwijnen. Toch maakt manager Antonio Conte zich naar eigen zeggen geen zorgen over het behoud van zijn baan. “De spelers en ik geven alles wat we kunnen”, wordt de Italiaan geciteerd door the Guardian.

“We werken heel hard om er een goed seizoen van te maken, maar uiteindelijk verdienen we dit. Ik maak me geen zorgen over mijn baan”, stelt Conte, die Champions League-voetbal mis lijkt te lopen met Chelsea. “Ik heb mijn mening, maar ik word er een beetje moe van om die steeds te herhalen. Ik wil geen problemen creëren. Als we op deze plaats staan, is dat wat we verdienen.”

“Je moet aan de club vragen hoe belangrijk ze het vinden dat we in de top vier eindigen. Ik weet dat ik 24 uur per dag voor Chelsea werk. De spelers zijn heel erg betrokken. Het enige dat er aan scheelt, is dat we op deze positie staan. Daar moeten we ons een beetje zorgen over maken”, besluit de Italiaanse manager van Chelsea. De achterstand op Tottenham Hotspur, de huidige nummer vier, bedraagt acht punten.

Bezig met laden …