voetbalzone

Conte opent deur voor terugkeer Chelsea-icoon: ‘Maar voor nu voetbalt hij nog’

Robin Bruggeman20 nov 2016, 08:11
Laatst bijgewerkt: 20 nov 2016, 08:11
Advertentie

Frank Lampard liet eerder deze week weten dat hij gaat vertrekken bij New York City FC en sindsdien gonst het van de geruchten over de toekomst van de middenvelder. Het is nog niet duidelijk of de Engelsman nog door wil voetballen of zijn kicksen daadwerkelijk aan de wilgen gaat hangen. In dat laatste geval, lijkt een terugkeer bij Chelsea als trainer voor de hand te liggen, al wil Antonio Conte nog niet op de zaken vooruitlopen.

/

“Lampard is een geweldige speler geweest. Hij was een fantastische speler voor Chelsea. Hij heeft hier veel gewonnen. Maar voor nu, wat mij betreft, voetbalt hij nog steeds en daarom ken ik zijn toekomst niet”, vertelde de Italiaan aan verslaggevers. “Ik herhaal: hij is een fantastische speler geweest, een clublegende.”

“Ik heb veel respect voor hem. Maar voor mij is het erg moeilijk om de vraag te beantwoorden als hij start met ‘als’. Het is belangrijk om dat te weten”, sluit Conte af. Lampard speelde in het verleden dertien jaar voor Chelsea, voordat hij in 2014 naar Manchester City vertrok. Op Stamford Bridge won hij onder meer drie landstitels en de Champions League.

Bezig met laden …