voetbalzone

Corinthians en Adriano steggelen over geld: 'Hij kwam 67 keer te laat'

Daniel Cabot Kerkdijk27 mrt 2012, 10:15
Laatst bijgewerkt: 27 mrt 2012, 10:15
Advertentie

Corinthians is maar wat blij dat Adriano niet langer op de loonlijst staat. Het contract van de dertigjarige aanvaller werd twee weken geleden ontbonden, omdat hij 'geen interesse had om te spelen'. De recalcitrante Braziliaanse oud-international leefde niet voor zijn sport, was vaak geblesseerd en kampt bovendien met overgewicht.

/

Club en speler steggelen momenteel over de financiële afwikkeling. Adriano eist naar verluidt 2,2 miljoen euro voor de ontbinding van de contractuele samenwerking, terwijl Corinthians niet verder wil gaan dan een half miljoen euro. De kans is groot dat de zaak voor de rechter komt, daar een akkoord ver weg lijkt.

Adriano kwam volgens het bestuur liefst 67 keer te laat of helemaal niet opdagen. De ex-speler van onder meer Internazionale zou ook diverse malen in de ochtend naar huis zijn gestuurd toen bleek dat hij nog dronken was. "Als we ergens van beschuldigd zullen worden, dan zal dat in verhouding niets voorstellen", verzekert voorzitter Roberto de Andrade. Volgens diverse lokale media gaat Adriano een dezer dagen bij Flamengo aan de slag.

Bezig met laden …