voetbalzone

Corinthians heeft mondelinge overeenkomst met Roberto Carlos

Daniel Cabot Kerkdijk10 nov 2009, 21:51
Laatst bijgewerkt: 10 nov 2009, 21:51
Advertentie

Roberto Carlos keert volgend jaar terug naar zijn vaderland. Mano Menezes, coach van Corinthians, maakt dinsdagavond via de officiële kanalen bekend dat de club uit São Paulo een mondelinge overeenkomst met de ervaren verdediger van Fenerbahçe heeft bereikt. De oefenmeester benadrukte wel dat de deal nog verre van afgerond is.

/

"We hebben een mondelinge overeenkomst met Roberto Carlos", kondigde Menezes vol trots aan. "De komende weken moet duidelijk worden of de betrokken partijen een definitief akkoord bereiken over enkele belangrijke punten." Menezes gaf geen uitleg over de nog te bespreken details." Roberto Carlos liet onlangs al weten dat hij zijn contract in Istanbul, dat eind volgende maand ten einde loopt, niet wenste te verlengen.

Corinthians bestaat volgend jaar honderd jaar en wil voor haar eeuwfeest enkele grote namen aantrekken. Zo heeft de werkgever van Ronaldo ook Juan Román Riquelme van Boca Juniors op het oog. De Argentijn heeft zich nog niet uitgesproken over zijn toekomst. Roberto Carlos (36) speelde in zijn vaderland eerder voor União São João en Palmeiras, en stond vervolgens in Europa onder contract bij Internazionale, Real Madrid en Fenerbahçe.

Bezig met laden …