voetbalzone

Corinthians komt met verhoogd bod op Tévez

Daniel Cabot Kerkdijk16 jul 2011, 15:40
Laatst bijgewerkt: 16 jul 2011, 15:40
Advertentie

Corinthians geeft de komst van Carlos Tévez niet op. Volgens BBC Sport heeft de Braziliaanse club een nieuw bod van 44,5 miljoen euro op de aanvaller van Manchester City uitgebracht. Dat is vijf miljoen euro meer dan het bod van enkele dagen geleden. De Engelsen sloegen de eerste aanbieding van de Braziliaanse club af en zullen nu een oordeel moeten vellen over het tweede bod.

/

"Ik weet niet of er een hoger bod is", reageert zaakwaarnemer Kia Joorabchian. "Er is vrijdag wel een bod uitgebracht, maar het is nog allemaal erg prematuur." Volgens BBC Sport wil Manchester City een bedrag van 57 miljoen euro voor de 27-jarige Argentijns international, die momenteel deelneemt aan het toernooi om de Copa América. Geld is geen enkel probleem voor de rijkste club ter wereld.

Tévez kan niet aarden in Engeland vanwege het feit dat zijn kinderen in Argentinië wonen, samen met zijn ex-vrouw. Een transfer naar zijn oude club Corinthians in Brazilië zou betekenen dat hij zijn kinderen in zijn vrije tijd vaker kan zien. Het is echter de vraag of Manchester City bereid is om Tévez te laten gaan. Mocht hij vertrekken, dan lijkt Sergio Agüero de meest waarschijnlijke vervanger.

Bezig met laden …