voetbalzone

Corinthians trekt stekker uit onderhandelingen over Tévez

Erik van Dam20 jul 2011, 14:17
Laatst bijgewerkt: 20 jul 2011, 14:17
Advertentie

Corinthians heeft zich definitief teruggetrokken uit de onderhandelingen met Manchester City over Carlos Tévez. Nadat duidelijk werd dat de 27-jarige spits weg wilde bij de Engelse club, meldde Corinthians zich voor hem. In 2005 en 2006 stond Carlitos ook al onder contract in Brazilië. Corinthians is echter niet bij machte te voldoen aan de wijze van betalen die City voor ogen had. De club trekt dan ook de stekker uit de deal.

/

Middels een officieel statement laat o Timão weten dat de komst van Tévez onmogelijk wordt geacht. “Omdat de transfermarkt woensdag sluit, is er geen tijd meer beschikbaar voor het afronden van de transfer. We zijn ons er echter van bewust dat het de droom van de fans is om Tévez weer in een Corinthians-shirt te zien; het bestuur ziet er dan ook naar uit Tévez in de nabije toekomst alsnog hierheen te halen.”

City nam genoegen met een bod van 45 miljoen euro op haar Argentijnse aanvaller, maar wilde dan wel direct tien miljoen euro op haar bankrekening gestort zien. Aan die eis kan Corinthians echter niet voldoen. De club beurt veel geld uit een grote televisiedeal, maar zal pas rond de jaarwisseling een groot bedrag over kunnen maken. Vermogende Europese clubs hebben nog tot 31 augustus de tijd zich te versterken met Tévez.

Bezig met laden …