voetbalzone

Corinthians verwelkomt Roberto Carlos op 4 januari

Bart Kruyt15 dec 2009, 20:38
Laatst bijgewerkt: 15 dec 2009, 20:38
Advertentie

Een mondeling akkoord was er al een tijdje, maar Corinthians en Roberto Carlos hebben de gemaakte afspraken nu ook op papier gezet. De Braziliaanse club laat op de officiële website weten dat de Braziliaan in januari transfervrij zal terugkeren naar zijn vaderland. Carlos speelt op 23 december zijn laatste wedstrijd voor Fenerbahçe.

/

De inmiddels 36-jarige linkspoot had nog een contract die tot de zomer doorliep, maar Fener heeft dinsdag bevestigd dat de verbintenis eind december ontbonden zal worden. Carlos zal zich op 4 januari melden bij Corinthians en gaat bij de werkgever van Ronaldo spelen met rugnummer zes. Hij blijft in ieder geval een jaar aan de club verbonden.

Corinthians en Carlos bereikten al weken geleden een principeakkoord over een samenwerking, maar in Spaanse media werd de back plots in verband gebracht met een terugkeer naar Real Madrid. De hoofdrolspeler zelf maakte al snel een einde aan die geruchten: “Ik denk maar aan één club: Corinthians", verzekerde de Zuid-Amerikaan.

Bezig met laden …