voetbalzone

Corona wacht af: ‘Ik weet dat PSV geïnteresseerd is, dat heb ik gehoord’

Erik van Dam07 jul 2015, 17:12
Laatst bijgewerkt: 07 jul 2015, 17:12
Advertentie

Jesús Corona nam met zijn vaderland Mexico vorige maand deel aan de Copa América. De Mexicanen mochten net als Jamaica als ‘gasten’ meedoen aan het Zuid-Amerikaanse landentoernooi, maar presteerden niet naar wens. El Tri sneuvelde al in de groepsfase en eindigde daarin als vierde achter Chili, Bolivia en Ecuador. Corona bereidt zich nu alweer voor op de Gold Cup 2015 in de Verenigde Staten en Canada.

voetbalzone

Mexico komt donderdag voor het eerst in actie en treft dan Cuba in Chicago. “We balen ontzettend van hoe het liep op de Copa América, we zijn er niet blij mee”, verwoordt Corona in Medio Tiempo. “We hebben het daar niet goed gedaan, maar hopelijk kunnen we nu beter voor de dag komen tijdens de Gold Cup”, aldus de vleugelspeler, die tijdens de Copa América in alle drie de groepsduels een basisplaats had.

El Tecatito richt zich nu helemaal op de Gold Cup en keert daarna terug naar Nederland, waar hij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen aansluit bij FC Twente. Corona weet echter dat hij misschien niet meer voor de Enschedeërs zal gaan voetballen: PSV houdt hem immers in de gaten. “Dat weet ik, dat heb ik ook gehoord. Op dit moment ben ik echter nog speler van FC Twente. Daar begin ik de voorbereiding ook, we zullen zien of ik er blijf of niet”, aldus Corona.

Bezig met laden …