voetbalzone

'Courtois is slechte prestaties van Chelsea zat en aast op transfer'

Bart Kruyt30 dec 2015, 06:55
Laatst bijgewerkt: 30 dec 2015, 06:55
Advertentie

Real Madrid was in de afgelopen transferperiode druk bezig met de komst van David de Gea en deze week verschenen er geruchten dat de Spanjaarden een transfer voor de doelman van Manchester United nog altijd niet uit het hoofd hebben gezet. Thibaut Courtois werd in de zomer echter ook genoemd als optie voor Real en hij zou ook een goede kandidaat kunnen zijn.

voetbalzone

De voormalig keeper van Atlético Madrid loste vorig seizoen Petr Cech af als eerste keus onder de lat bij Chelsea, maar volgens OKDiario is de Belgisch international de slechte prestaties bij zijn huidige werkgever meer dan zat. Het medium claimt dat Courtois zijn zinnen heeft gezet op een terugkeer naar Spanje en dat hij zijn zaakwaarnemer de opdracht heeft gegeven om contact op te nemen met Real.

Of deze transfer ook daadwerkelijk doorgang zal vinden is zeer de vraag: OKDiario claimt dat Real het gevoel heeft dat het een ‘morele verplichting’ heeft om De Gea binnen te halen. Real en United waren in de zomer akkoord over een transfer, maar omdat het papierwerk niet op tijd werd afgerond, bleef de doelman in Engeland. Niet lang na het afketsen van zijn overgang tekende hij een nieuw contract bij United, maar een transfer hangt dus nog altijd in de lucht.

Bezig met laden …