voetbalzone

Coutinho architect van Liverpool: ‘En hij wordt alleen nog maar beter’

Thijs Post01 mei 2013, 16:42
Laatst bijgewerkt: 01 mei 2013, 16:42
Advertentie

Philippe Coutinho is sinds zijn komst naar Liverpool de architect van het aanvalsspel van the Reds. De twintigjarige Braziliaan noteerde in zijn eerste tien wedstrijden vijf assists en twee doelpunten en volgens ploeggenoot Lucas Leiva is dat pas het begin. Lucas denkt dat de van Internazionale overgenomen Braziliaan een van de grote sterren op Anfield kan worden.

/

“Hij is nog jong, maar hij heeft al veel ervaring omdat hij twee jaar in Italië en zes maanden in Spanje (bij Espanyol, red.) heeft gespeeld”, laat Lucas weten via de officiële kanalen van Liverpool. “Hij speelt fantastisch. Bovendien wordt hij alleen nog maar beter, want hij werkt hard.”

“We zijn blij dat hij bij onze club speelt en dat hij zijn kwaliteiten weer kan tonen”, vervolgt de landgenoot van Coutinho. “Sebastián Coates, Luis Suárez en ik hebben hem geholpen om zich op zijn gemak te voelen. Ik weet zeker dat de fans nu al benieuwd zijn naar wat hij in een volledig seizoen kan laten zien. Ik in ieder geval wel”, klinkt het.

Bezig met laden …