voetbalzone

Coutinho Speler van het Jaar bij Liverpool; Sterling wordt uitgejoeld

Gijs Freriks19 mei 2015, 22:35
Laatst bijgewerkt: 19 mei 2015, 22:35
Advertentie

Philippe Coutinho is door de supporters en spelers van Liverpool verkozen tot Player of the Year. De 22-jarige aanvallende middenvelder liet Jordan Henderson en de afzwaaiende Steven Gerrard daarmee achter zich en de Braziliaan won ook nog de award voor het Doelpunt van het Jaar.

voetbalzone

Coutinho scoorde in februari in de uitwedstrijd tegen Southampton uit een schitterend afstandsschot en die goal is dus in de prijzen gevallen. De ex-speler van Internazionale ontving de awards uit handen van Gerrard: “Dit is erg speciaal en het betekent veel voor mij om ze van Stevie te krijgen. Ik bedank de spelers en de technische staf en bedank alle fans die op mij hebben gestemd, dank jullie wel”, speechte Coutinho in het Engels.

Raheem Sterling mag zich Talent van het Jaar noemen en toen hij zijn dankwoord af wilde steken, riep iemand uit de zaal heel hard Stay, Raheem!. Sterling werd daarop door meer mensen uitgejouwd en de rest van de avond werd er bij het vallen van de naam van Sterling steevast gefloten.

Bezig met laden …