voetbalzone

Coyle haalt verbannen Klasnic graag terug naar Bolton Wanderers

Erik van Dam02 aug 2010, 21:24
Laatst bijgewerkt: 02 aug 2010, 21:24
Advertentie

Dat Nantes FC het contract van Ivan Klasnic heeft verscheurd, betekent niet dat de Kroatische aanvaller in de put hoeft te zitten. Bolton Wanderers-coach Owen Coyle, die vorig seizoen al samenwerkte met Klasnic, ziet hem graag opnieuw naar het Reebok Stadium komen. “Hij is een speler die ik graag mag en die we er graag bij hebben”, aldus Coyle.

/

Of het ook daadwerkelijk van een hernieuwde samenwerking komt, is nog even afwachten. “Er komt meer bij kijken dan het alleen graag willen”, weet Coyle. “Financiën bijvoorbeeld, we moeten zien wat er van komt. Ik heb hem hoog zitten en hij houdt van deze club, hij is populair. Maar er moet nog wel het één en ander gebeuren voordat er een deal kan komen.”

Klasnic stond de laatste twee jaar onder contract bij Nantes, maar werd sinds september vorig jaar al verhuurd aan de Cottagers. Hij maakte er acht doelpunten in 27 wedstrijden, meestentijds als invaller. “Er zullen nog gesprekken gevoerd worden”, belooft Coyle. Klasnic speelde eerder jarenlang voor Sankt-Pauli en Werder Bremen.

Bezig met laden …