voetbalzone

Coyle hoopt op verlenging Elmander: ‘De deur is nog altijd niet gesloten’

Thijs Post30 nov 2010, 17:15
Laatst bijgewerkt: 30 nov 2010, 17:15
Advertentie

Bolton Wanderers-manager Owen Coyle blijft goede hoop houden dat Johan Elmander ook volgend seizoen in het Reebok Stadium te zien zal zijn. Het contract van de Zweed loopt deze zomer af en naar verluidt heeft Liverpool wel oren naar de komst van de spits, die in 2008 voor ongeveer twaalf miljoen euro werd overgenomen van het Franse Toulouse. Dit seizoen is de oud-speler van onder meer Feyenoord en NAC Breda uitstekend op dreef: hij heeft al acht doelpunten gemaakt.

/

Namens The Trotters probeert voorzitter Phil Gartside Elmander te verleiden zich langer aan de club te binden. “Ik geloof dat ze een goed gesprek hebben gehad”, merkt trainer Coyle op tegenover de Engelse media. “Het gaat heen en weer. Johan moet zich echter concentreren op het voetbal en dat heb ik hem ook gezegd.”

“Zijn zaakwaarnemer en de voorzitter zullen de gesprekken voorzetten”, vervolgt de oefenmeester. “De deur is nog altijd niet gesloten, we blijven praten. Hopelijk komen we tot een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden.” Elmander is bezig aan zijn derde seizoen in Bolton maar weet nu pas echt te overtuigen. In zeventig competitieduels maakte hij zestien treffers, waarvan dus acht tijdens deze jaargang.

Bezig met laden …