voetbalzone

Coyle: ‘Ik snap niet dat mensen denken dat ik iets heb begraven’

Thijs Post14 dec 2010, 21:39
Laatst bijgewerkt: 14 dec 2010, 21:39
Advertentie

In Engeland vroeg men zich af waarom Owen Coyle voor aanvang van de wedstrijd tussen Bolton Wanderers en Blackburn Rovers iets in de grond stopte, en wat hij überhaupt bij zich had. Het leek erop dat de manager van The Trotters, nog voor er een minuut gespeeld was, een kuiltje maakte in het gebied achter beide doelen. De Engelse media dachten dat hij er iets in stopte en het vervolgens weer toedekte. Dinsdag helpt Coyle iedereen uit de droom.

“Ik doe dat altijd”, verklapt Coyle tegenover The Bolton News. “Drie of vier uur voor de wedstrijd loop ik over de lengte van het veld. Ik controleerde de ondergrond in het doelgebied aangezien het recent had gevroren en ik snap niet waarom mensen dachten dat ik iets in de grond heb gestopt. Als er hier ergens een schat begraven ligt moet ik teruggaan en verder zoeken”, besluit de oefenmeester grappend.

Er gingen stemmen op dat het mogelijk ging om zendertjes voor een registratie van bepaalde actie voor beide doelen, maar bevestigd is dat vermoeden niet. Engelse analytici van Sky Sports gaven bij de beelden aan dat het wellicht om bijgeloof gaat, maar niet eerder werd geregistreerd dat Coyle voor de aftrap van wedstrijden in het Reebok Stadium iets begroef bij beide doelen.

Bekijk hieronder de beelden van de actie van Owen Coyle:


Bezig met laden …