voetbalzone

‘Crisisberaad bij Real Madrid’: ‘Ben niet bezorgd over hoe pers mij behandelt’

Tim Siekman05 okt 2018, 19:19
Laatst bijgewerkt: 05 okt 2018, 19:19
Advertentie

Real Madrid verloor dinsdag met 1-0 van CSKA Moskou in de Champions League, wat het zoveelste teleurstellende resultaat was van de Koninklijke van de afgelopen weken. Volgens onder meer El Confidential hebben de spelers en stafleden bij hun terugvlucht naar Spanje stevige woorden uitgewisseld. Julen Lopetegui predikt vrijdag op de persconferentie rust.

De trainer van de Spaanse grootmacht benadrukt dat zijn ploeg, samen met Barcelona, 'gewoon' aan kop gaat in LaLiga. "Dit is Real Madrid, dat weten we. Het belangrijkste is hoe we ons voelen. We weten dat er nog meer problemen zich zullen aandienen en dat we deze moet oplossen. We moeten ons blijven focussen op het positieve", wordt Lopetegui geciteerd door Marca.

"Iedereen verlangt altijd het meeste van ons. Dat moet je ook eens afwegen tegen het normale. De focus klopt bij ons. We hebben net zoveel punten als de koploper. En in de Champions League zetten we het pad voort dat we tegen AS Roma (3-0 winst, red.) hebben betreden. We hebben zeker drie punten laten liggen tegen CSKA Moskou, maar we waren ook ongelukkig."

"Ik ben niet bezorgd over hoe de pers mij behandelt. Ik kijk alleen naar de mate van arbeid die iedere dag door de spelers wordt geleverd. We focussen ons op de wedstrijd van zaterdag (tegen Alavés, red.). De doelstelling van de club is nog steeds helder: vechten in alle competities. Of ik vrees voor mijn baan? Nee. Een trainer denkt alleen maar aan de volgende wedstrijd."

Bezig met laden …