Al Nassr v Al Raed: Saudi Pro LeagueGetty Images

Cristiano Ronaldo scoort voor de 64ste keer in zijn carrière uit een vrije trap

Jonathan van Haaster27 aug 2024, 22:15
Laatst bijgewerkt: 27 aug 2024, 22:15

Cristiano Ronaldo heeft dinsdagavond de 64ste vrije trap uit zijn carrière gescoord. De Portugese superster van Al-Nassr maakte daarmee de 0-2 tegen Al-Feiha, dat uiteindelijk met 1-4 verloor.

Bijzonderheden:

Anderson Talisca zorgde al vroeg in de wedstrijd voor de 0-1, door na een handig tikje van Ronaldo van dichtbij af te werken. Diep in de blessuretijd van de eerste helft, in minuut 45+10, was het raak voor Ronaldo. De spits krulde een vrije trap van een meter of achttien in de verre hoek: 0-2.

De definitieve beslissing volgde vlak voor tijd, toen Marcelo Brozovic vanuit een lastige hoek keihard raakschoot: 0-3. Fashion Sakala, ex-Rangers, tekende voor de 1-3, voordat Talisca in minuut 95 nog een schitterende vrije trap uit zijn mouw schudde.

Zodoende zijn er weer wat blije gezichten bij Al-Nassr. De club verloor onlangs de strijd om de Supercup met liefst 1-4 van Al-Hilal en kwam in zijn eerste competitieduel niet verder dan 1-1 tegen Al-Raed.