voetbalzone

Culina wil WK 2014 niet missen: ‘Ik zie mezelf nog wel zes jaar spelen’

Peter Nusselder15 jul 2010, 14:19
Laatst bijgewerkt: 15 jul 2010, 14:19
Advertentie

Jason Culina denkt voorlopig nog lang niet aan stoppen. De voormalig PSV’er stond in de belangstelling van een club uit Qatar en had dan in sportief opzicht een stap terug moeten doen, maar is vooralsnog te ambitieus en wil voor Australië blijven voetballen. “Ik vind het geweldig om voor de Socceroos te spelen en ik zal iedere wedstrijd beschikbaar zijn”, vertelt hij in de Australische media.

/

Na het WK in Zuid-Afrika keerde Culina terug bij zijn club in zijn vaderland. “Ik ben erg blij dat ik weer in Australië en bij Gold Coast United ben, en ik ga mezelf heel erg vermaken dit komende seizoen. Het is goed om terug te zijn en om alle jongens weer te zien. Na het WK heb ik drie weken vakantie gehad, maar de competitie begint hier al zo weer, dus ik kijk ernaar uit om weer te gaan trainen.”

Ook het spelen van interlands blijft de 29-jarige Culina mooi vinden. “Natuurlijk ga ik door als international, geen twijfel mogelijk. Ik vind het geweldig om voor de Socceroos te spelen en ik zal iedere wedstrijd beschikbaar zijn, voor je land spelen is het hoogste wat je kunt bereiken als voetballer. En ik zie mezelf nog wel vijf of zes jaar spelen, dus ik wil er ook op het volgende WK bij zijn.”

Bezig met laden …