voetbalzone

Cultuurbewaker van Feyenoord wijst zoekend NAC vriendelijk af

Daniel Cabot Kerkdijk15 okt 2014, 07:20
Laatst bijgewerkt: 15 okt 2014, 07:20
Advertentie

Jean-Paul van Gastel heeft geen plannen om tussentijds bij Feyenoord te vertrekken. Dat laat het management van de assistent-trainer van de Rotterdammers aan De Telegraaf weten. De oud-voetballer, een geboren Bredanaar, was een van de kandidaten om bij NAC Breda het takenpakket van de deze week ontslagen Nebojsa Gudelj over te nemen.

voetbalzone

Van Gastel zit al bijna tien jaar als coach aan Feyenoord en staat voor de cultuurbewaking van de eigen opleiding en de doorstroming van talent bij het eerste elftal. Volgens het dagblad geldt hij als een belangrijke kandidaat om in de toekomst hoofdtrainer van Feyenoord te worden. In zijn actieve loopbaan verdedigde hij ook de clubkleuren van de Rotterdamse club.

NAC laat zich in de zoektocht naar een nieuwe oefenmeester niet opjagen door de speelkalender. Met interim-trainer Eric Hellemons en de nieuwe assistent Rob Penders voor de groep heeft het bestuur zichzelf de tijd gegeven om een nieuwe hoofdtrainer te vinden. Ook de namen van Mario Been en Gertjan Verbeek, beiden clubloos, doen de ronde.

Bezig met laden …