voetbalzone

Curator Portsmouth biedt compleet elftal aan bij Premier League-clubs

Erik van Dam24 apr 2010, 15:27
Laatst bijgewerkt: 24 apr 2010, 15:27
Advertentie

Portsmouth is dringend op zoek naar geïnteresseerde clubs voor zo’n beetje iedere contractspeler. De club kampt met grote financiële noden en de curator stuurde volgens The Guardian vrijdagavond dan ook een fax rond aan competitiegenoten, waarin wordt aangegeven dat een ieder die een speler op de korrel heeft, zich kan melden.

Andrew Andronikou, de curator in kwestie, zou Icon Sports Management gevraagd hebben de spelers van Pompey te koop aan te bieden. Een fax met daarop de betreffende spelers en hun vraagprijzen zou zijn rondgestuurd aan clubs uit de hoogste Engelse divisie. Kevin Prince-Boateng, Marc Wilson en Nadir Belhadj zouden de duurste namen op de lijst zijn.

Maar ook voor Tal Ben Haim, John Utaka en David Nugent zouden een redelijke grijpstuiver op moeten brengen, meldt de krant. Het gaat sinds de winterstop almaar bergafwaarts met Portsmouth. De club kreeg negen punten aftrek voor de financiële problemen, degradeerde naar het Championship en kan nu ook nog eens een forse uittocht van spelers verwachten. Enig lichtpuntje is dat de ploeg de finale van de FA Cup bereikte; daarin wacht Chelsea.

Bezig met laden …