voetbalzone

Cvitanich wacht fraaie transfer af: ‘Ik durf niet te zeggen of het waar is’

Erik van Dam12 okt 2013, 19:01
Laatst bijgewerkt: 12 okt 2013, 19:01
Advertentie

Dario Cvitanich werd deze week door het Spaanse Sport gelinkt aan Barcelona. De spits van Argentijnse komaf staat momenteel onder contract bij het Franse Nice en doet het daar naar behoren. Gezien zijn leeftijd (29 jaar) en zijn specialiteit (doelpunten maken) past hij in het profiel dat Gerardo Martino en Andoni Zubizarreta hebben opgesteld: een spits met ervaring die het hopelijk niet erg vindt ook geregeld plaats te nemen op de bank. Cvitanich wacht af in hoeverre het verhaal klopt.

/

Vorig seizoen verraste Cvitanich vriend en vijand, door achter Zlatan Ibrahimovic te eindigen in het topscorersklassement. Met zijn negentien doelpunten was hij van groot belang voor zijn club Nice, die knap als vierde finishte. Nu staat de teller ook weer op vijf treffers na acht wedstrijden en houdt de ex-Ajacied goed tred met menig andere aanvaller in de Ligue 1. Cvitanich zegt geen idee te hebben of zijn opleving in Frankrijk hem naar Barcelona zal leiden.

“Ik durf niet te zeggen of het waar is. Ik heb mijn zaakwaarnemer er nog niet over gesproken. Maar het ligt in ieder geval niet in de lijn der verwachting", geeft Cvitanich aan in gesprek met het Argentijnse Diario Uno. Hij zegt het naar zijn zin te hebben bij Nice, maar zich niet te willen beperken tot die club alleen. “Zeker in de voetbalwereld, die zit altijd vol met verrassingen.” Graziano Pellè en Klaas-Jan Huntelaar waren ook twee van de namen die door de Spaanse media gelinkt werden aan Barcelona.

Bezig met laden …